0591 - 634 422ma-vr 8:30 - 17:30 | za 09:00 - 16:30

Kapschuur bouwen op maat

Een Drentse kapschuur stelt u in staat om op vele manieren te genieten van uw tuin. De multifunctionele kapschuur kan eenvoudig worden omgetoverd van gezellig overdekt terras naar een carport of berging. Kapschuren zijn ook ideaal als overdekte buitenkeuken. Bij Hout & Bouw Wereld maken wij uw kapschuur geheel op maat en volledig naar uw wensen. Zo sluit het ontwerp van de kapschuur helemaal aan bij het doel dat u in gedachten heeft. Precies zoals u het wilt hebben, precies zoals u het had gedacht.

Voorbeelden van onze kapschuren

Hout & Bouw Wereld inspireert u graag met voorbeelden van eerder gerealiseerde houten kapschuren. Bezoek onze showroom in Emmen voor meer informatie over onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Kapschuur met berging

Kapschuur als overdekt terras

Een heerlijk knusse kapschuur waar u ook bij slecht weer heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Deze kapschuur hebben wij gebouwd met een open gedeelte, maar mocht de wind opsteken dan is er ook een deel met een wand om de wind buiten te houden. Slecht of goed weer: de kapschuur laat u genieten van uw tuin.

kapschuur met hobbyruimte

Kapschuur: werkplaats en hobbyruimte

Deze volledig gesloten kapschuur laat de veelzijdigheid van de kapschuren zien. Door het afgesloten ontwerp kunt u, onafhankelijk van de weerelementen rustig uw hobby beoefenen of ongestoord klussen. Een kapschuur is hiermee een ruimte geworden waar u heerlijk u gang kunt gaan zonder gestoord te worden.

Binnenkant kapschuur veranda

Kapschuur: de ideale opslagplaats

Het grote voordeel van een kapschuur is dat er genoeg ruimte is voor meerdere mogelijkheden. Zo ziet u links een kapschuur waar tuinspullen zijn opgeslagen, een buitenkeuken is neergezet en een gezellige picknickbank staat om met familie en vrienden buiten te eten. De overkapping maakt van regen geen enkel probleem.

Drentse kapschuur met carport

Kapschuur: veilig uw auto parkeren

Door de ruime opzet van deze kapschuur is het ideaal te gebruiken als carport voor één of meerdere auto’s. Door de overkapping zijn ze beschermd tegen de ergste weerelementen. Door het toevoegen van een dichte ruimte kan deze kapschuur ook dienen als opslagplaats voor uw tuingereedschap.

Mooie kapschuur met dubbele deur

Kapschuur: in alle formaten leverbaar

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor kapschuren van een kleiner formaat. Ideaal voor als u geen grote tuin heeft, maar toch een multifunctionele schuur wilt hebben om te gebruiken als overdekt terras of een droge opslagplaats voor uw spullen.

Uw kapschuur laten bouwen door Hout & Bouw Wereld

Met ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van houten schuren hebben wij veel kennis opgebouwd voor het bouwen van schuren met allerlei houtsoorten. Nadat u contact met ons hebt overgenomen, geven wij op basis van uw eerste wensen een prijsindicatie. Indien u hiermee akkoord gaat, dan gaan wij onze creatieve ontwerpers graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Met behulp hiervan maken zij een natuurgetrouwde 3D impressie, zodat u goed kunt zien hoe uw kapschuur eruit zal zien. Natuurlijk is er dan nog steeds alle ruimte voor u om ideeën en suggesties aan te dragen. Na 4 à 5 weken is uw schuur gereed en wordt deze gedemonteerd bij u bezorgd. Voor een gegarandeerd stevige schuur die nog jaren mee kan raden wij u aan gebruik te maken van onze montagedienst.

Inspiratie op doen, een Drentse kapschuur zien en voelen of om de tafel zitten met één van onze ervaren medewerkers? Hout & Bouw Wereld verwelkomt u graag in onze showroom in Emmen. Voor meer informatie of een voorstel op maat, kunt u ook direct contact opnemen via info@houtbouwwereld.nl of 0591 – 634 422.

Direct een brochure aanvragenNeem direct contact op

Dit is Hout & Bouw Wereld

  • De marktleider in exclusieve houtbouw
  • Eigen houtbouw fabriek
  • Elk ontwerp mogelijk door in huis architect
  • Een meedenkende partner
  • 20 jaar markt ervaring

CONTACT EN OFFERTE

Meer weten? Stuur een bericht of bel 0591 – 634 422.

Wij geven altijd binnen één werkdag reactie.

Uw naam

Telefoonnummer

Uw e-mailadres

Opmerkingen

Beste tijd om u te bellen

 Voor 12:00 Tussen 12:00 – 18:00 Tussen 18:00 – 21:00

keurmerken